Снимка БулфотоБивш министър обясни какво причиняват действията на партията на Слави

...
Снимка БулфотоБивш министър обясни какво причиняват действията на партията на Слави
Коментари Харесай

Проф. Тодор Танев: ДПС за пореден път са в силна позиция

Снимка Булфото

Бивш министър изясни какво предизвикват дейностите на партията на Слави и коя партия сега печели от това.  " Като че ли измежду политиците има доста, които желаят здрав ред, това ме плаши ". Този коментар направи политологът проф. Тодор Танев, учител в Софийския университет " Св. Кл. Охридски ".

Като някогашен образован министър във второто държавно управление на Бойко Борисов, той съобщи пред БНР, че е вярна констатацията, че в годините обратно всеки, който е влизал в ръководството с ГЕРБ, е изгарял по-късно:

" Борисов има извънреден усет към опциите, които дава обособената обстановка, за това да разтапя всичко и да го употребява колкото може повече ", сподели още Танев.

Политологът акцентира, че партията на Слави Трифонов не " играе " в интерес на завръщането във властта на ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация и добави, че Движение за права и свободи за следващ път са в мощна позиция, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР